Beställ nu!

”Kan vi inte bara skriva en bok?”

Det fullkomligen kokar och sjuder av idéer på Afasilinjen. Vi arbetar gemensamt för att förverkliga några av våra drömmar. Vi har under årens lopp bland annat skapat egna tröjor, dikter, kakor och tavlor. Vi har gjort musik, en egen hemsida, spelat in teatersketcher, en och annan musikvideo samt en dokumentärfilm. Vi har läst romaner och ordnat författarsamtal. Vi har skrivit och arbetat, var och en efter sin lust och förmåga. Och vi har haft väldigt, väldigt roligt under resans gång. Det blir så mycket bättre när man gör saker tillsammans. Vår senaste process ledde, makalöst nog, fram till denna bok som du håller i din hand.

I boken finner du våra unika versioner av afasi. Ordet afasi betyder ungefär ”utan språk”. Det är en hisnande tanke att man kan förmedla känslor och upplevelser genom dikter, bloggar och noveller när man inte har något språk. Vi bjuder på ett brett utbud av olika vardagsreflexioner, bilder, recept, foton, konst, städtips och fakta om afasi. Vår önskan är att andra människor ska känna hopp och få inspiration i sina liv, eftersom vi känner oss säkra på att även det omöjliga ibland kan bli verklighet.

Håll till godo och var så god att ta del av vårt litterära smörgåsbord!

Ur vår Afasimanifestation:

Kanske undrar ni, vad är afasi?

Ur vår novell ”I Grevens Tid”:

– ”Lön i omingar. Smong. Men nong.” Jag ler för mig själv. Det jag hörde av mitt eget prat var omöjligt att förstå. Men, det spelar ingen roll. De andra har ändå inte märkt att jag sade någonting.