Afasidikter från karantän

Nere i stan är det ingen / som vet varför…
Kan bli din far , din Älskare. .

/Hasse

Coronaviruset på bilen

Nu ska jag berätta vad som hände mig och coronaviruset på bilen. Först jag lämnade bilen på service den 25/2.  Men bilen var inte färdig då. Verkstaden hittade fel på motorn och reservdelar av gjorda i Frankrike. Frankrike har stoppats när det gäller export utomlands när det gäller allt. Coronaviruset har satt min bil i karantän och jag också. I maj ska den upphäva exportförbudet och jag får bilen då.

/JanEric

COVID-19
Coronaviruset
Karantän
Coronakrisen
Frisk och kry
Jag är glad och tacksam
Jag är så himla mycket för att du ska

/Marie

På cykel usch
Barn se bil
Ambulans till världar
Buss såhär tacksam

/Rolf

Väntar och känner
som i hela välden hoppas.
Allt är skjutet på framtiden
till framtid, till framtid
När kommer framtid?

/Eva